Tre feelgood-universer i hjertet af Aalborg

Vores koncept bygger på høj faglighed, rummelighed og tryghed. Det kommer til udtryk i den helt særlige My & Holger-vibe, du mærker i vores saloner. Her bliver du forkælet, samtidig med at vores frisører ud fra deres høje faglighed og dine ønske, giver dig den klipning, styling og de produkter, der passer til dig og lever op til netop dine forventninger.

My & Holger blev stiftet i 2013 af Maria Sørensen ud fra en vision om at gentænke branchen og skabe et væksthus, der uddanner og efteruddanner de bedste frisører. En type salon der er foran på faglighed – men hvor alle kan føle sig velkomne i et imødekommende servicekoncept, som skaber tryghed og sikrer den gode oplevelse. 

I starten bestod kæden af to saloner med hver sin fortolkning af konceptet. Nemlig My & Holger hvor det primært var ambitiøse juniorstylister og nyuddannet frisører, som tog imod kunderne og af salon Maria S, der i højere grad var en eksklusiv salon med meget erfarne frisører. Med tiden er de to variationer smeltet sammen under My & Holger-brandet.

I dag har My & Holger-kæden tre universer i Aalborg med hver sit æstetiske udtryk, hvor den røde tråd er det genkendelige servicekoncept og den særlige vibe, der er så svær at sætte ord på – men som kan mærkes i vores saloner, hvor viben er med til at skabe den unikke oplevelse.

Hos My & Holger har vi stor fokus på vores frisørers personlige og faglige udvikling. Hos os er der plads til både de ambitiøse unge talenter og til de mere erfarne frisører, der skal balancere karriere og familieliv. Vi finder vores inspiration hos de førende i udlandet– og tager gerne på efteruddannelse rundt i verden eller får besøg af internationale undervisere. 

De nye input inden for mode, trends og teknikker tilpasser vi til dine ønsker. Vi er foran på de sidste nye teknikker. Det er så vigtig en del af vores koncept, at vi skaber en god oplevelse og et resultat, der sender dig smilende ud ad døren.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos My & Holger.

 

Vingaardsgade

Fornem den varme og uhøjtidelige stemning i vores flamboyante salon i Vingårdsgade, hvor stilen er cool og kitsch. Her danner friske farver, mønstrede tapeter og charmerende detaljer rammen om et rart miljø og nærværende behandlinger. Der er kræset om detaljen, så du får en tryg oplevelse i et uformelt univers, hvor kvalitet og forkælelse er nøgleordene. 

Nørregade

Oplev vores nordiske univers i Nørregade i Aalborg, hvor stil og stemning er præget af et elegant, minimalistisk og moderne udtryk. Nyd en eksklusiv behandling i et uformelt miljø, der er indrettet med et mix af forskellige naturmaterialer og overflader, grønne planter og rene linjer. Her er højt til loftet og en afslappende atmosfære. 

Jyllandsgade

Mærk New Yorker-viben i vores salon i Jyllandsgaden i Aalborg. Her mødes rå betonvægge og moderne træpaneler i et feminint og industrielt udtryk, der danner rammen om forkælelse enten i salonen eller i vores særskilte luksusafdeling. Nyd den stilfulde indretning og de afdæmpede farver, mens vi har fuld fokus på dig.