En særlig frisøroplevelse
 

Første gang kommer du måske for at blive klippet eller få farvet dit hår. Næste gang håber vi, du kommer for noget mere. Fordi du har forelsket dig i den ånd og den stemning, der kendetegner My og Holger. Udover at tilbyde nogle af byens bedste frisørbehandlinger gør vi en dyd ud af at skabe en rar oplevelse og et hyggeligt rum, hvor du føler dig velkommen. Et sted, hvor du kan læne dig tilbage og kan slappe af. Og hvor du bliver mødt af et smil og en service, du ikke finder hvor som helst.

 

Tre universer – samme vibe og service
 

My & Holger blev stiftet i 2013 af Maria Sørensen ud fra en vision om at gentænke branchen og skabe et væksthus, der uddanner og efteruddanner de bedste frisører. En type salon der er foran på faglighed – men hvor alle kan føle sig velkomne i et imødekommende servicekoncept, som skaber tryghed og sikrer den gode oplevelse. 

Vi har tre forskellige saloner i Aalborg med hver deres særlige stil og stemning. Vores salon på Boulevarden er fyldt med de smukkeste orientalske detaljer, mens salonen i Jyllandsgade har et råt og industrielt look med et feminint og pompøst tvist. Og i Nørregade er stilen nordisk, stilren og minimalistisk. Uanset hvilken salon, du vælger, kan du være sikker på at blive mødt at den samme gode stemning og service, som er kernen i My og Holger. Og ikke mindst et team af kreative og fagligt dygtige frisører, som er klar til at kræse om dig og dit hår. 

 

Du kan se vores priser her.

Boulevarden

Fornem den autentiske stemning fra det gamle Paris i vores salon på Boulevarden. Væggene er er rolige, gulvet er rå beton med mosaikker og marokkanske fliser. Midt i rummet blomstrer et stort kirsebærtræ. Den charmerende indretning danner rammen om et rart miljø og nærværende behandlinger. Der er kræset om detaljen, så du får en tryg oplevelse i et uformelt univers, hvor kvalitet og forkælelse er nøgleordene. 

Nørregade

Oplev vores nordiske univers i Nørregade i Aalborg, hvor stil og stemning er præget af et elegant, minimalistisk og moderne udtryk. Nyd en eksklusiv behandling i et uformelt miljø, der er indrettet med et mix af forskellige naturmaterialer og overflader, grønne planter og rene linjer. Her er højt til loftet og en afslappende atmosfære. 

Jyllandsgade

Mærk New Yorker-viben i vores salon i Jyllandsgaden i Aalborg. Her mødes rå betonvægge og moderne træpaneler i et feminint og industrielt udtryk, der danner rammen om forkælelse enten i salonen eller i vores særskilte luksusafdeling. Nyd den stilfulde indretning og de afdæmpede farver, mens vi har fuld fokus på dig.