Herreklip
 

Traditionel herreklip

Vores traditionelle herreklip er for dig, som i forvejen har en korthårsfirsure. Klipningen bliver ofte udført med maskine i sider og i nakke. Behandlingen inkluderer en afslappende hårvask og let hovedbundsmassage, produktvejledning, klipning, føntørring samt afsluttende styling.

Fra 195,- til 395,-

 

Kreativ herreklip

Vores kreative herreklip er for dig, som har længde på dit hår, eller som ønsker at gå fra langt til kort. Der afsættes ekstra tid til klipningen, og behandlingen inkluderer udover klipning en afslappende hårvask med let hovedbundsmassage, produktvejledning, føntørring samt afsluttende styling.

Fra 295,- til 495,-

 

Trim af skæg ifm. klipning

150,-

 

Tilretning af skæg m. saks

300,-

 

 

Dameklip
 

Dameklip inkl. vask & styling

Vores dameklip inkluderer konsultation, hårvask, produktvejledning, klipning, føntørring samt en afsluttende styling. 

Fra 295,- til 495,-

 

Studsning pandehår - kan kun bookes hos junior stylister eller efter aftale med din frisør

55,-

 

Nyt pandehår

195,-

 

 

Børneklip
 

Børneklip 0-11 år ekskl. vask

Vores børneklip er fra 0-11 år og inkluderer ikke hårvask. Derfor skal barnets hår være vasket på samme dag, som behandlingen finder sted. Hårvask kan tilkøbes for 50 kr. og skal bookes på forhånd.

Fra 195,- til 295,-

 

 

Kvik Klip

Kvik Klip

Til dig der gerne vil have en klipning uden unødige ekstra-goder. Det er en hurtig behandling, som kan klares i din frokostpause eller som et hurtigt pitstop inden arbejde.

Denne klipning er også god til piger, som er ved at gro langt hår, og som bare skal have klippet spidserne. En Kvik Klip kan tidligst bookes dagen før. Du skal altid komme med nyvasket og tørt hår. Har du langt hår, skal det også være glattet, inden du kommer, og det må ikke være opsat.

10 min. 195,-
20 min. 295,-
30 min. 395,-

 

 

Farvebehandlinger
 

Reflekser

Reflekser laves med folie ved at være væve ind i håret for at skabe et smukt farvespil. Antallet af reflekser vurderes ud fra det ønskede resultat.

Mini reflekser: 12 pakker
Medi reflekser: 24 pakker
Maxi reflekser: 36 pakker
Big maxi reflekser: min. 48 pakker

Prisen afhænger af den længde, der skal farves. Behandlingen inkluderer styling.

Fra 495,- til 1.395,-

 

Reflekser touch-up inkl. let føn

Vores touch-up reflekser er for dig, som tidligere har fået lavet refleksbehandling og blot ønsker at opfriske udgroningen over skilningen. Behandlingen er inklusiv en let føntørring.

595,-

 

Gloss inkl. let føn

Med en gloss-behandling tilfører vi en semi-permanent gloss til dit hår, der giver masser af glans og dybde - som en slags Instagram-filter IRL. En gloss holder i to til seks uger. Du kan booke en gloss i forbindelse med din farvebehandlingen eller som enkeltstående behandling. Behandlingen er inkl. en let føntørring.

Fra 595,- til 895,-

 

Bundfarve touch-up inkl. let føn

Vores touch-up bundfarve er en behandling, du kan få lavet mellem dine bundfarve-behandlinger, hvor det kun er den synlige udgroning (max 2 cm), som bliver farvet. Det vil sige i din skilning og rundt i hårgrænsen. Behandlingen er inklusiv en let føntørring.

395,-

 

Helfarve

Ved vores helfarvebehandlinger kan du vælge at få farve i hele dit hår eller at få farvet sektioner ind i håret. Ved denne type farvebehandling opnår du et klassisk ensartet resultat fremfor reflekser, som giver farvespil. Behandlingen er inklusiv styling.

Fra 495,- til 1.595,-

 

Balayage

Ved en balayage-behandling bliver farven "malet" i håret med en frihåndsteknik for at skabe en graduering og dimension i håret og derved et mere naturligt lysnet look. Behandlingen inkluderer gloss og styling.

Fra 1.695,- til 2.295,-

 

Balayage touch-up

En behandling for dig, som har fået lavet en balayage, og som ønsker at få frisket den op. Vi "maler" med en frihåndsteknik i det øverste lag af håret, så farven opfriskes. Behandlingen inkluderer gloss og styling. 

Fra 1.195,- til 1.395,-

 

Colormelting

Colormelting er en teknik, hvor vi oftest anvender tre forskellige farver; en i bunden, en i mellemstykket og til sidst en tredje farve i spidserne. Alle tre farver blendes ind i hinanden, så det linger, at de er "smeltet" sammen - heraf navnet. Colormelting giver et blødt udtryk. Behandlingen inkluderer føntørring og styling.

Fra 1.195,- til 1.595,-

 

Babylights

Babylights er ultratynde reflekser lavet med folie. Med babylights kan man skabe den flerdimensionelle hårfarve, som man ser hos børn, hvis håret er lysnet naturligt i solen. De fine vævninger blender ind i din naturlige farve og gør, at der næsten ingen udgroning kommer, og farvningen kræver derved mindre vedligeholdelse. Babylights er for dig, som ønsker et naturligt farveresultat. Behandlingen inkluderer føntørring og styling.

Fra 1.095,- til 1.995,-

 

Babylights touch-up

Vores touch-up babylights behandling er for dig, som i forvejen har fået lavet babylights, men som blot ønsker at friske den op. Vi laver babylights i det øverste lag af håret samt rundt i hårgrænsen, så håret ser nyfarvet ud. Behandlingen inkluderer føntørring og styling. 

Fra 795,- til 995,-

 

 

Treatments
 

Skræddersyet luksuskur

Trænger dit hår til en god omgang fugt og pleje? Giv håret nyt liv med denne luksus kurbehandling, som skræddersyes til netop dit hår. Er det f.eks. tørt, slidt og mangler fugt? Eller mangler det glans og farvebeskyttelse? Uanset hvad sammensætter vi den helt rigtige kur til dit hår, som efterlades velplejet og fyldt med fugt og næring. Denne kur bookes som enkeltstående behandling og inkluderer føntørring og styling. Du kan også vælge kuren som tillæg til en anden behandling. I så fald bookes behandlingen som luksuskur.

695,-

 

Plex

Plex er en teknologi, som genopbygger håret med 99,9%. Plex gendanner hårets svovlbroer, som kan være blevet ødelagt af blandt andet farvebehandlinger, sol og stress. En Plexbehandling kan laves som enkeltstående behandling eller i forbindelse med din farvebehandling, enten under eller efter. Behandlingen inkluderer en let føntørring.

Fra 75,- til 695,-

 

Kvik kur ifm. behandling

Vores Kvik kur er et hurtigt "quick fix", der efterlader håret med fornyet fugt og glans. 

75,-

 

Traditionel kur ifm. behandling

Vores traditionelle hårkur tilfører masser af protein og fugt til håret og optimerer smidigheden, så håret bliver mere modstandsdygtigt overfor slid. Kuren efterlader håret fyldt med fugt og glans.

125,-

 

Luksuskur ifm. behandling

En skøn og plejende kur, som vi skræddersyer til lige netop dit hår - alt efter om det f.eks. er tørt og mangler fugt, er svækket og mangler proteiner eller mangler glans og har behov for farvebeskyttelse. Dit hår fyldes med masser af næringsstoffer og efterlades med fornyet glans. Kuren kan også bookes som enkeltstående behandling (se skræddersyet luksuskur). 

200,-

 

 

Bryn & vipper
 

Bryn & vipper inkl. tilretning

Vi farver dine vipper og bryn, så det passer til din hårfarve og hudtone. Herefter retter vi dine bryn med pincet og blad og finder den form på brynet, som passer til dig og rammer dit ansigt flot ind. Farven holder i 2-4 uger.

275,-

 

Farvning af vipper

Vi farver dine vipper med den farve, som passer bedst til dig. Farven holder 2-4 uger.

150,-

 

Farvning af bryn inkl. tilretning

Vi farver dine bryn, så de passer til dit hår og din hudtone. Herefter retter vi dine bryn med pincet og blad og finder den form på brynet, der passer til dig, så dit ansigt rammes flot ind. Farven holder i 2-4 uger.

150,-

 

Bryn tilretning

Vi retter dine bryn med pincet og blad og finder den brynform, som passer til dig og rammer dit ansigt flot ind.

100,-

 

 

Styling & Make-up
 

Vask & let føn

Denne behandling inkluderer en hårvask samt en let føntørring.

Fra 295,- til 395,-

 

Vask, føn & styling m. jern

Inkluderer en hårvask, føntørring samt styling med enten krøllejern eller stylingjern.

Fra 495,- til 695,-

 

Styling m. jern

En let styling med enten krøllejern eller stylingjern. Du skal komme med nyvasket og tørt hår.

Fra 395,- til 495,-

 

Let opsætning

Ved en let påsætning sættes lidt af dit hår op, mens resten af håret styles let med enten krøllejern eller stylingjern. En perfekt blanding, hvis du f.eks. skal til en uformel fest eller bare gerne vil gøre lidt ekstra ud af det. Du bedes komme med nyvasket og tørt hår til behandlingen.

Fra 395,- til 495,-

 

Opsætning

En opsætning er til dig, der f.eks. skal til bryllup eller lign., og gerne vil have håret sat flot op. Behandlingen inkluderer en opsætning af hele dit hår ud fra dine ønsker. Først gennemarbejdes længerne, og herefter opsættes håret i den ønskede frisure.

Fra 495,- til 695,-

 

Brudeopsætning inkl. konsultation

Skal du giftes? Vores brudeopsætning inkluderer en konsultation, som typisk finder sted fire uger før selve bryllupsdagen, samt opsætning på selve dagen. Ved konsultationen snakker du med frisøren om dine ønsker, og sammen laver I en ny plan for brudeopsætningen.

 

 

Du kan se vores prisliste her.