Booking

Vores faglighed er din forkælelse. Frisør My & Holger i Aalborg byder dig velkommen i det af vores tre universer, hvor du føler dig mest hjemme. Her står vores dygtige frisører klar til at give dig den bedste oplevelse og sende dig ud ad døren med et resultat, du er tilfreds med. Book tid til forkælelse i Vingårdsgade, Nørregade eller Jyllandsgade.

Vingaardsgade

Fornem den varme og uhøjtidelige stemning i vores flamboyante salon i Vingårdsgade, hvor stilen er cool og kitsch. Her danner friske farver, mønstrede tapeter og charmerende detaljer rammen om et rart miljø og nærværende behandlinger. Der er kræset om detaljen, så du får en tryg oplevelse i et uformelt univers, hvor kvalitet og forkælelse er nøgleordene. 

Nørregade

Oplev vores nordiske univers i Nørregade i Aalborg, hvor stil og stemning er præget af et elegant, minimalistisk og moderne udtryk. Nyd en eksklusiv behandling i et uformelt miljø, der er indrettet med et mix af forskellige naturmaterialer og overflader, grønne planter og rene linjer. Her er højt til loftet og en afslappende atmosfære. 

Jyllandsgade

Mærk New Yorker-viben i vores salon i Jyllandsgaden i Aalborg. Her mødes rå betonvægge og moderne træpaneler i et feminint og industrielt udtryk, der danner rammen om forkælelse enten i salonen eller i vores særskilte luksusafdeling. Nyd den stilfulde indretning og de afdæmpede farver, mens vi har fuld fokus på dig.