Aalborgs hyggeligste frisør med 3 forskellige universer samlet under et navn. Lige meget hvilket af vores universer du vælger er priserne de samme og kvalitet nøgleordet.

My og Holger | Luksus og Øko behandlinger
771
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-771,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_menu_slide_with_content,width_370,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Luksus behandlinger

Luksus  behandlinger er for dig, der stiller store krav til din frisør og samtidig vil undgå forstyrrelser undervejs. Behandlingen foregår i salonen i Jyllandsgade i vores særskilt afdeling. Der er sat ekstra tid af til konsultation med frisurevalg, styling-tips, afslappende skuldre – og nakkemassage, hårvask med massage samt omhyggelig barbering af nakke ved herreklip med vores eksklusive produkter.

SE PRISER FOR LUKSUS BEHANDLINGER

Øko behandlinger

Øko behandlinger er for dig, der stiller store krav til din frisør og samtidig vil undgå forstyrrelser undervejs. Behandlingen foregår i salonen i Jyllandsgade i vores særskilt afdeling. Der er sat ekstra tid af til konsultation med frisurevalg, styling-tips, afslappende skuldre – og nakkemassage, hårvask med massage samt omhyggelig barbering af nakke ved herreklip med vores eksklusive produkter. Ved øko behandlinger vil der kun blive brugt produkter godkendt til Grøn salon.

SE PRISER FOR ØKO BEHANDLINGER

Andre kigger på disse behandlinger…